Final Fantasy XV'ten Umut Verici Bir Oynanış Videosu

Oyunun mekan tasarımları her zaman olduğu gibi fantastik!
31.10.2014 12:38 Ersin Kılıç


     Duyurulması üzerinden 8 yıl geçen ve PS3'ten yeni nesile transfer olan Final Fantasy XV'in (eski adı ile Versus 13) geliştirme süreci hızlı bir şekilde devam ediyor. Yönetmen değişikliğinden sonra yoluna devam eden oyun için iki yeni video ortaya çıktı.
 
     Kamera çekimi olan bu videolardan ilki saf bir oynanış videosu sunarken diğer video ise oyunun teknik detaylarını karşımıza getiriyor.
 
     İlk videoya baktığımızda öncelikle özlenen dünya haritasının detaylarını görüyoruz. Random Encounter sisteminden vazgeçen yapımda yaratıklar gönüllerince etrafta cirit atıyor. Dünya haritasını koşarak arşınlayabileceğimiz gibi videonun başında da gözüken aracımızı da kullanabileceğiz. Muhtemelen oyunun ilerleyen aşamalarında airship gibi farklı araçlarda hizmetimizde olabilir. Zaten video sonuna doğru benzer araçları havada görmek mümkün.
 
     Video grafiksel açıdan gerçekten tatmin edici duruyor. İrili ufaklı yaratıklar, dünya haritasında yer alan ormanlık alanlar, ufak bi göl, yerleşim alanları tam anlamıyla özlediğimiz daha doğusu hayal ettiğimiz atmosferi karşımıza çıkarmış. 
 
     Teknik demoda ise hava durumu, karakter animasyonları, suratlar farklı yerleşim alanları gibi detaylara yer verildiğini görüyoruz. Sizi bilmem ama beni bu iki video fazlasıyla tatmin etti. Aşağıdan izleyebilirsiniz.



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XV Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler