Final Fantasy XV'ten Yeni Detaylar ve Ekran Görüntüleri

18.02.2015 23:39 Ömür Gencer


      Final Fantasy serisinin en çok beklenen oyunlarından olan Final Fantasy XV için bildiğiniz gibi bir demo yolda. Japonya'nın haftalık yayınlanan oyun dergisi Famitsu, yeni sayısında Final Fantasy XV'in demosuna yer verdi.
 
       Dergide verilen bilgilere göre Final Fantasy XV'te Noctic adlı karakteri göreceğiz. Bunun yanında oyunda geceleri kamp kurabileceğiz ve kamp sırasında çeşitli yemekler yapabileceğiz. Yaptığımız bu yemekler bizlere çeşitli alanlarda fayda sağlayacak. Bunun yanında oyun boyunca kazandığımız deneyim puanlarını da bu kamplarda dağıtacağız.
 
      Oyunun demosunda ormanlıklar, ovalar ve dağlık alanlar gibi çeşitli bölgeler bulunacak. Ayrıca canavarlarla dolu mağaralarla da karşılaşabileceğiz. Bahsettiğimiz bu Episode Duscae adlı demonun 17 Mart'ta  oyunculara sunulacağını hatırlatalım. Demodan alınan ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XV Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler