Final Fantasy X HD, Yapım Aşamasının Daha Başında

30.12.2011 00:04 Levent Polater


    Japonları ağlatan oyunun HD sürümü için daha çok bekleyeceğiz görünüyor. Square Enix yapımcısı Yoshinori Kitase, PS3 ve Vita'ya yapılan Final Fantasy X HD'nin yapım aşamasının başlarında olduğunu söyledi.
 
    Kitase'nin oyunun uyarlama ekibinde olup olmadığı bilinmiyor fakat kendisinin bu "remake"in orjinal yapım ile aynı kalitede olmasına gayret gösterdiği belirtiliyor.

    Aslında bu HD sürümün yapım aşamasının başında olmasından farklı anlamlar da çıkarabiliriz. Eylül ayında Final Fantasy X'in HD remake'nin tamamen yeniden yapıldığıyla ilgili bir iddia ortaya atılmıştı. Final Fantasy XIII oyun motoruyla çalışan, karakterleri, bölümleri ve aeonları en başından yeniden tasarlanan bir Final Fantasy X olacağı yönünde söylentiler yükselmişti. Square Enix, bu söylenti ile ilgili hiçbir yanıt vermedi. Kim bilir, belki de doğrudur... Hatta umarız doğrudur..
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy X/X-2 HD Remaster Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Virtuos Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 21 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 2 Dk önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 1 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 1 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler