Fire Emblem Wii U'da En az 700.000 Satmalı

11.07.2013 11:22 Alkan Adakaner


     Nintendo 3DS için Fire Emblem: Awakening'i piyasaya çıkaran Intelligent Systems bu oyunun en az 250.000 satması gerektiğini açıklamıştı. Büyük beğeni toplayan oyun bugüne kadar 900.000'den fazla satmayı başardı.
 
     Hitoshi Yamagami'nin açıklamalarına göre eğer Fire Emblem serisi Wii U ekranlarına gelirse en az 700.000 adet satmalı. Böylece yeni Fire Emblem oyunu çıkardıklarına değebilirmiş. Bize kalacak olursa kaliteli bir Fire Emblem oyunu bu miktara rahatlıkla ulaşabilir.
 
    Şu sıralar Intelligent Systems'in Shin Megami Tensei X Fire Emblem oyununu Wii U için hazırladığını belirtelim. Yine de bu oyun saf bir Fire Emblem olmayacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shin Megami Tensei X Fire Emblem Platformlar: Wii U Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Nintendo Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 4 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler