Shin Megami Tensei X Fire Emblem RPG Olacak

İki farklı dünyanın karakterleri bir araya geliyor
25.01.2013 11:35 Alkan Adakaner


     Nintendo'nun kısa bir süre önce yaptığı "Nintendo Direct" etkinliğinin en şaşırtıcı duyurularından biri de "Shin Megami Tensei X Fire Emblem" adlı oyundu. Wii U'ya özel duyurulan bu oyunun türü hakkında açıklama yapıldı.
 
     Capcom'un iki farklı oyunun arasında "X" koyarak yaptığı dövüş oyunları nedeniyle de olsa gerek, Shin Megami Tensei ve Fire Emblem hayranları "yoksa bir dövüş oyunu mu" sorusunu sormuşlardı. Açıklamalara göre Nintendo ve Atlus'un ortak geliştirdiği oyun bir "RPG" olacak.
 
    Shin Megami Tensei'nin bir JRPG, Fire Emblem'in de strateji RPG oyunu olduğunu düşünürsek doğru bir karar alındığını söyleyebiliriz. Oyunun Nintendo Direct'te yayınlanan teaser videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shin Megami Tensei X Fire Emblem Platformlar: Wii U Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Nintendo Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler