Firewalk ekibinden yeni PvP odaklı nişancı oyunu Concord geliyor

28.05.2023 11:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Firewalk Studios, PvP tabanlı birinci şahıs nişancı aksiyon oyunu Concord'u PlayStation 5 ve PC için duyurdu. Oyun 2024 yılı içerisinde çıkış yapacak.
 
Geliştirici ekip oyun hakkında açıklama yaptı
 
 
 
Çevrimiçi odaklı Concord geçtiğimiz günlerde duyuruldu ve ekipler oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda şunları aktardı:" Geçen ay Firewalk'ın PlayStation Studios'a katılacağı haberini paylaştıktan sonra bugün yeni oyunumuz Concord'u duyurmanın heyecanını yaşıyoruz. PlayStation etkinliği sırasında duyurulan Concord, 2024 yılında PlayStation 5 ve PC'ye gelecek. Oyunun temeli PvP ve çevrimiçi olacak.
 
Concord ile oyuncuları bir araya getirmek istiyoruz. Oyuncuların birbirleriyle bağlantı kurması, sosyalleşmesi ve birbirlerine ilham vermesi bizim temel amacımız. Firewalk ekibi olarak çok oyunculu bu yapımla beraber heyecan verici bir deneyim sunmak istiyoruz. Oyun içerisinde beklenmedik anların paylaşılmasını istiyor ve bu temelimizi buna göre atıyoruz."
 
Yayınlanan kısa tanıtım fragmanıyla beraber oyun hakkında pek bir şey göremesek de umuyoruz ki güzel bir deneyim bizlere aktarılır.
 
Concord duyuru fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 2 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 4 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler