Fist of the North Star'ın Kapak Resmi Belli Oldu

26.07.2010 17:18 Levent Polater

 
    Anime uyarlama oyunların son zamanlarda dikkatleri en çok üzerinde toplayanlarından biri olan Fist of the North Star: Ken's Rage için kapak resmi nihayet belli oldu.
 
    Tahmin edilebileceği gibi kapak da Ken'i ve öfkesinin izlerini görüyoruz. Oyunun 2 farklı kapak tasarımıyla Avrupa'da satışa çıkacağı belirtildi. Yüzü dönük olan Ken'in bulunduğu kapak resmi İtalya için çıkacakken Avrupa'nın geri kalanı arkası dönük olan Ken'in bulunduğu kapak resimli oyuna kavuşacak. 
 
    Tecmo Koei'nin yapımcılığını üstlendiği ve Dynasty Warriors oynanış biçimini benimseyen Fist of the North Star: Ken's Rage, Xbox 360 ve PS3 için 2010 Sonbahar'ına göz kırpıyor. Kapak resimleri aşağıdadır.  

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fist of the North Star Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: KOEI Dağıtıcısı: KOEI Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler