Fist of the North Star'ın Oyunu Geliyor

Nihon Keisai gazetesinden Matsubara, oyunun sadece Japonya'da milyonlar satacağını ifade etmiş.
15.10.2009 17:41 Ersin Kılıç

Koei'nin uzun süredir dedikodu olarak dolaşan yeni oyunu nihayet açığa çıktı. 1983 yapımı anime efsanesi Fist of the North Star, PS3 ve Xbox 360 için önümüzdeki yıl raflardaki yerini alacak.
 
Oyunda, animede de baş karakter olarak yer alan Kenshiro adlı karakteri yönlendireceğiz. 
 
Oyun dünya olarak ise anime ile bire bir aynı ortamı paylaşacak. Dünya üzerinde bir çok savaş yaşanmış ve bu savaşlara nükleer silahlar da karışmıştır. Savaş bittiğinde ise dünyada bir çok canlı türünün yaşamı yok olmuş ve doğal kaynaklar neredeyse tükenmiştir.
 
Anime ile ortak bir konuya sahip olup olmayacağı ise şu an için açıklanmadı. Hokuto no Ken (Fist of the North Star)'ın animesinde Yuri adlı sevgilisini bulmak için yola çıkan Kenshiro'nun maceralarına şahit oluyorduk.
 
Oyun için yayınlanan ilk ekran görüntülerine ulaşmak için tıklayınız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fist of the North Star Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: KOEI Dağıtıcısı: KOEI Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler