Fizik Üzerine Kurulu Vessel 1 Mart'ta Çıkıyor

Oyunun konsol sürümleri PSN ve XBLA üzerinden satılacak.
07.02.2012 12:15 Gökhan Yılmaz

 
     Strange Loop Games tarafından PC, PS3 ve X360 için geliştirilen Vessel bağımsız bir bulmaca/platform oyunu. Akışkan sıvılar ve diğer fizik öğeleri oyunun bulmaca yapısını oluştururken siz de etrafta koşturup platformdan platforma atlamaya çalışıyorsunuz.
 
     Sular, lavlar ve yapışkan sıvılar gibi akışkanları kullanarak etraftaki makineleri çalıştırmaya veya kullanmaya çalışıyorsunuz. Elbette bu sıvılar size yardımcı olduğu gibi engel de olabiliyorlar. Vessel, mekanik dünyasında gezerken eşlik eden ilginç robotları ve ilgi çekici görselleriyle bağımsız bir oyun olmanın tüm hakkını veriyor.
 
     Oyunun Pax 2011'de gösterilen tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyunun PC versiyonu 1 Mart'ta çıkacak, konsol sürümleri ise henüz açıklanmadı.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vessel Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Strange Loop Games Dağıtıcısı: Strange Loop Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 1 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler