Vessel İndirimle Satışa Çıktı

Oyunun mekanikleri sıvıların gerçekçi davranmasını sağlıyor.
02.03.2012 12:14 Gökhan Yılmaz

 
     Independent Game Festival'de Teknik Başarı dalında aday gösterilen Vessel isimli Indie oyun Strange Loop Games tarafından geliştiriliyor ve dün satışa çıktı. İsterseniz Steam'den isterseniz de yapımcının web sitesinden satın alabiliyorsunuz.
 
     Oyunun çıkışı ile birlikte %10 indirim kampanyası başlatıldı. Yapımcının sitesinden satın aldığınız takdirde DRM Free sürümünü yani kopya koruması olmayan versiyonu ve Steam kodunu satın almış oluyorsunuz. Böylece istediğiniz gibi kopyalamanın yanı sıra Steam'e kayıt ettirebilirsiniz.
 
     Oyunu 15$ yerine %10 indirim ile 13.5$'a satın almak istiyorsanız 8 Mart tarihine kadar davranmanız gerekiyor. Sıvıların fiziği ile bulmacalar çözmeye çalıştığınız oyunun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vessel Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Strange Loop Games Dağıtıcısı: Strange Loop Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 1 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler