Florida'dan Bir Kadın Tetris ile Evlenmeyi Planlıyor

09.01.2018 23:46 Gazali Çetinkaya

 
   Birleşik Krallık gazetesi Daily Mail'ın websitesi üzerinde yayınlanan haberine göre, Florida'dan bir kadın Tetris ile evlenmeyi planlıyor.

   20 yaşındaki Noorul Mahjabeen Hassan (Fractal Tetris Huracan olarak bilinmek istiyor) Eylül 2016'da Tetris'e aşık olmuş ve günün 12 saatini internet, telefon ve GameBoy aracılığıyla Tetris oynayarak geçiriyor.
 
   "Tetris ile evlenmek ve yasal bir tören yapmak istiyorum. Ve herkesin orada olmasını istiyorum." diyen Noorul Mahjabeen Hassan sabit disk ve minder dahil olmak üzere Tetris temalı objeler ile fiziksel ilişkiden keyif aldığını da belirtiyor.
 
   "Bence Tetris çok güzel ve tamamen mükemmellik hakkında ve insan aklını harekete geçiriyor... Onu çok seviyorum ve onunla muazzam bir memnuniyet duygusu içindeyim. Onunla güçlü bir bağlantım var ve ona çok büyük yatırım yaptım... " 
 
   Ayrıca Tetris onun ilk aşkı değil, annesi 16 yaşındayken $150 fiyatlık TI-NSpire CX model bir hesap makinesi almış ve aşık olduğu bu hesap makinesine Fransız hukukçu ve matematikçi Pierre de Fermat'ın ismini vermiş.
 
   Noorul Mahjabeen Hassan'ın Tetris ile yaşadığı aşka aşağıdaki video aracılığıyla tanık olabilirsiniz. 

İlgili İçerik Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler