Football Manager 2012 Çıktı

Football Manager 2012, alışıldık menülerini ve oyun yapısını kaybetmemiş.
21.10.2011 11:55 Gökhan Yılmaz

 
     Sports Interactive'in her sene güncelleyerek menajerlik hayranlarına sunduğu Football Manager serisi bu sene de geliştirilmiş özellikleri ile piyasaya sürülüyor.
 
     Football Manager 2012Steam üzerinden 40$'a satışa sunuluyor. Bugün oynamaya açılan oyunun Metacritic skoru şu an için 100 üzerinden 85 (17 inceleme). Oyunun güzel yanları arasında istenilen liglerin tamamen kapatılması özelliği, çok daha derin oyun yapısı ve etkileşimleri, yeni oyunculara sunulan eğitim modu ve daha gerçekçi transfer görüşmeleri gösteriliyor.
 
     Oyunun eksikleri için ise hâlâ zayıf kalan 3D maç modu, eğitim bölümlerine rağmen ilk defa oynayanları boğabileceği ve gerçekçi olmayan oyun hataları bulunuyor denmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Football Manager 2012 Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Sports Interactive Dağıtıcısı: Sega Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 35 Dk önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler