Football Manager 2017 Ön Siparişe Açıldı

01.09.2016 16:58 Gazali Çetinkaya

 
 
   Şu dönemde futbol menajerliği oyunu denince akla ilk gelen seri Football Manager serisi oluyor. 4 Kasım 2016 tarihinde de yenilenen içerikleriyle sunulması beklenen Football Manager 2017, Voidu üzerinde 75 TL fiyatıyla ön siparişe açıldı.
 
   Football Manager 2017’yi ön sipariş veren oyun severler Eylül ayına özel indirimli fiyatın yanı sıra Football Manager Touch 2017'yi (PC, Mac veya Linux) kazanacaklar ve ön siparişinize karşılık teşekkür niyetiyle, “Yönetim kurulunu geçersiz kıl”, “Kovma yok”, “Tüm iş başvuruları”, “Milli takım yönetimi” ve oyunun “Mücadele” modunda oynanacak olan 3 yeni görevden oluşan Touch için ücretsiz olarak indirilebilir olan çeşitli içeriğin de sahibi olacaklar. Touch'ta, yönetim için daha akıcı olan "transferler ve taktikler" yöntemi kullanılır ve bağımsız bir oyun olarak ayrı halde satın alınabilir. 
 
   Buna ek olarak, resmi piyasaya çıkış tarihinden yaklaşık iki hafta önce oyunun tamamen oynanabilir “Beta” sürümüne erişim de kazanacaklar. Beta sürümünde başladıkları tek oyunculu kariyerlere oyunun tam sürümünde devam edebilecekler. 
 
   Football Manager 2017'yi buradan satın alabilirsiniz  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Football Manager 2017 Platformlar: PC Geliştirici: Sports Interactive Dağıtıcısı: Sega Tür: Spor Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 14 Dk önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 42 Dk önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 1 Saat önce Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 1 Saat önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler