Forbes: E3'te Yeni God of War Oyunu Duyurulacak

Kratos'un öfkesi uzun süre dinmeyecek gibi görünüyor
06.06.2011 12:21 Alkan Adakaner


    Playstation markası denilince akla ilk gelen oyunlardan birisi de God of War serisi olmuştur. PS2'de başlayan, PSP ve Playstation 3'te devam eden bu serinin yeni oyunu da yolda görünüyor.
 
    Forbes'in haberine göre yeni God of War oyunu E3 fuarında duyurulacak. Bu oyunun hangi platforma çıkacağı belli değil, ama bizim beklentilerimiz NGP veya Playstation Vita olarak bilinen yeni taşınabilir cihazda görüneceği yönünde.
 
    Sony'nin Santa Monica stüdyolarının bir süredir yeni bir oyun üzerinde çalıştığı da biliniyor. Yani Playstation 3 ekranlarında God of War 4 ile de karşılaşma ihtimalimiz var, çünkü God of War oyunlarını taşınabilir konsollar için Ready at Dawn geliştiriyor.
 
     E3 fuarında uzun bir sunum yapacak ve NGP için yeni oyunlar tanıcak olan Sony umarız böylesine büyük bir sürprizle karşımıza çıkar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 5 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 6 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 7 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler