Forbes: PS4 AMD Grafik Teknolojisini Kullanacak

Playstation 4 söylentileri resmi açıklama yapılana kadar durmaksızın devam edecektir
23.02.2012 08:49 Alkan Adakaner


      Yeni nesil ile ilgili söylentiler artmaya başlıyor. Muhtemelen en erken 2013 yılında karşımıza çıkacak olan Sony ve Microsoft'un yeni nesil konsolları ile ilgili ilk bilgilerin en erken E3 2012'de açıklanmasını bekliyoruz, fakat  bazı ciddi haberler de ortaya çıkmaya başladı.
 
     Eski bir AMD çalışanı Forbes'a Sony'nin yeni nesil konsolunun grafik teknolojisi için AMD ile anlaşmaya vardığını ve iki firmanın bu konuda çalışmalara başladıkları açıkladı. Sony PS3'te ise Nvidia ile çalışmıştı. Microsoft'un da Xbox 360 grafik teknolojisinde AMD ile çalıştığını belirtelim. Muhtemelen bu iki firma yeni nesil Xbox'ta da işbirliğine devam edecek.
 
     Bu arada Sony ve AMD cephesi ise şimdilik açıklama yapmayı reddediyor, ama bu iki firmanın yeni nesilde işbirliğine gitmesi hiç de şaşırtıcı olmaz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler