Force Unleashed 7 Milyon Sattı

23.02.2010 12:36 Ersin Kılıç

 
     Bilim kurgu hikayeleri arasında bir kült haline gelen Star Wars serisinin son oyunlarından biri olan Force Unleashed'in dünya genelinde 7 milyon satış rakamını geçtiği açıklandı.
 
     Darth Vader'ın çırağını kontrol ettiğimiz Star Wars : Force Unleashed, efsanenin en ses getiren oyunlarından birisi olmuştu. Tabi piyasaya çıkana kadar. Oyun çıkmadan önce gösterilen videoları ile büyük bir beklenti oluşmuştu. Özellikle grafiksel anlamda Star Wars evrenini oldukça iyi bir şekilde yansıtan Force Unleasdeh'in piyasaya çıkışı ile birlikte aynı etki yerini malesef tepkiye bırakmıştı.
 
     Oyun oldukça iyi olmasına karşın beklentilerin çok yüksek olması ve oyunun çok çizgisel olarak ilerlemesi bu tepkilerin başında gelmişti.
 
     Anlaşılan bu tepkilere rağmen Star Wars fanları oyunu yanlız bırakmamışlar. 7 milyon satış rakamına ulaşan oyunun ikinci versiyonu da Aralık ayında gerçekleşen Video Games Award töreninde duyurulmuştu.
 
     Bakalım 18 ayda 7 milyonu aşan oyun, devam oyunu ile aynı başarıyı yakalayacak mı? Ya da sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek mi, yoksa afiyetle mi yiyecek?
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars : Force Unleashed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Lucasarts Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler