Forgotten Sands'a Yeni Bir Oynanış Videosu Daha

21.04.2010 14:24 Ersin Kılıç


 
     Yılların eskitemediği Prince of Persia serisinin yeni oyunu The Forgotten Sands için yeni bir oynanış videosu daha ortaya çıktı.
 
     Dün oyun ait bir oynanış videosu gösterilmiş ve bu videoda oyunun bazı özelliklerine şahit olmuştuk. Dün ortaya çıkan bu videoda Prens'in zamanı yavaşlatarak sıvı maddeleri katı hale getirip avantajına kullandığını görmüştük. Videoda dikkat çeken bir diğer nokta da sol kısımdaki bar kısmı olmuştu. Can barımız dışında dikkat edilmesi gereken iki bar daha bulunuyor. Tahminlerimize göre bu barlardan yuvarlak olanları zamanı geri sarma işlemini yapar ike uzun mavi bar ise zamanı belli bir süre durdurmaya yarıyor olabilir. Veya kendi kendine dolan bu uzun mavi bar tamamen tükendiğinde yukardaki yuvarlak barlardan da birer kademe götürüyor olabilir.
 
     Gelelim bugün ortaya çıkan yeni oynanış videosuna. Bu videoda Prens'in yeni bir özelliğini daha görüyoruz. Prens uzun mesafeler arası zıplarken, kısa bir sıçrama, daha doğrusu ışınlanma gibi bir özellik kullanabiliyor.
 
     Videoda bunun dışında dövüş kısımlarına da bir örneği kısa da olsa görebiliyoruz. Ama bu kısmın beni pek tatmin etmediğini söylemeliyim. Eski PoP oyunlarına göre şimdilik biraz yavan gözüküyor. Oyuna ait bu yeni oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.







İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prince of Persia : The Forgotten Sands Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 4 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler