Forgotten Sands'in Kapağı Sands of Time İle Aynı

24.05.2010 12:26 Alkan Adakaner


 
     PoP: The Forgotten Sands'in seriyi eski günlerine döndüreceğini düşünen Prince of Persia hayranları sanırım biraz hayak kırıklığına uğradılar. Serinin önceki oyunlarından oldukça farklı olan The Forgotten Sands'in en azından kapağı Sands of Time ile aynı.
 
     Bu saçmalığa kim neden oldu bilmiyorum, ama PoP: Sands of Time'ın PS2'deki Greatest Hits kapağı PoP :Forgotten Sands'in kapağına benzetildi. Tam 7 yıl sonra.
 
     Ubisoft, Sands of Time'ın Greatest Hits kapağını The Forgotten Sands'e benzeteceğine içeriksel yönden etkileşim sağlasaydı çok daha iyi olurdu.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prince of Persia : The Forgotten Sands Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 4 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 13 Dk önce Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler