Formula Renault Esport Series'in Şampiyonu Cem Bölükbaşı Oldu

27.06.2020 14:22 Hamit Can Sayılgan

 
     İlk kez Renault tarafından iRacing oyununda çevrim içi olarak düzenlenen Formula Renault Esport Series turnuvası tamamlandı. Interlagos, Montreal, Austin ve Suzuka pistlerinde gerçekleşen yarışlar sonucunda en yüksek puana ulaşan temsilcimiz Cem Bölükbaşı turnuvanın şampiyonu oldu ve 8.000 Euro para ödülü kazandı. 
 
 
 
     Mayıs ve Haziran aylarını kapsayan turnuvada yarışlar; Interlagos, Montreal, Austin ve Suzuka pistlerinde toplam sekiz yarış şeklinde gerçekleşti. Cem Bölükbaşı, Interlagos pistini birinci yarışta sekizinci, ikinci yarışta on sekizinci tamamlarken ikinci pist olan Montreal'da her iki yarışı da birinci tamamladı. Temsilcimiz, 19 Haziran'da oynanan Austin pistinde ise bu ivmeyi sürmeyi devam etti ve ilk yarışı ikinci, ikinci yarışı ise birinci olarak tamamladı. Final yarışı dün gece Suzuka pistinde oynandı. Cem Bölükbaşı, 31 oyuncu arasından ilk yarışta ikinci, ikinci yarışta ise birinci oldu. Toplamda elde ettiği 140 puan sayısıyla 2020 Formula Renault Esport Series şampiyonu oldu.
   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
iRacing Platformlar: PC Geliştirici: iRacing Dağıtıcısı: iRacing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler