'Forsaken Souls' da Neyin Nesi?

İlk oyun PS3'e özel çıkmıştı
16.05.2012 20:19 Samet Konuksal


     Demon's Souls ve Dark Souls ile birlikte bizlere sinir dolu anlar yaşatan From Software, bir yandan yeni oyun hazırlığında, diğer yandan da Dark Souls'un PC sürümü üzerine çalışıyor. Sony tarafından alınan yeni bir alan adı, birçok kişiye serinin üçüncü oyununu anımsattı.
 
     From Software'in serisi her ne kadar Sony'nin çatısı altında olmasa da Sony Computer Entertainment America, "ForsakenSoulsTheGame.com" isminde bir alan adı satın aldı. İlk oyunu sadece Playstation 3'e sunan From Software'in serisini anımsatan bu site ismi, kafa karıştırıcı.
 
     Diğer yandan Forsaken Souls adına gelen tahminler de, Soul Sacrifice'a işaret. Gelen yorumlara göre Forsaken Souls, ilk olarak Japonya'ya çıkan Soul Sacrifice'ın adının lokalize edilmiş hali olabilir. Ancak PS Vita'ya özel bu oyunun isminin zaten İngilizce olması ve de oyun duyurusundaki tanıtım logosunda bile İngilizce ismin kullanılması, bu tahmini pek de mantıklı kılmıyor.
 
     Gelecek duyuruları ve tahminlerinizi merakla bekliyoruz...

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 1 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 2 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 7 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler