Forspoken için Parkur Sistemini Gösteren Yeni Fragman Yayınlandı

27.10.2022 19:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Merakla beklenen açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Forspoken için yeni bir fragman yayınlandı. Yeni yayınlanan fragmanın adı Deep Dive: Magic Parkour. Yayınlanan fragmanın adından da anlaşıldığı üzere bu yeni içerik oyunun geliştirilmiş parkur sistemine derinlemesine bir bakış sağlıyor.
 
Forspoken oyununda Frey adlı bir karakteri kontrol ediyoruz ve oyunda parkur becerileri oyunun temelini oluşturuyor. Yayıncı Square Enix ve geliştirici Luminous Productions tarafından oyunculara sunulacak olan bu yapım içerisinde yer alan açık dünyada oradan buraya koşup zıplayacağız.
 
Oyunda yukarıda da bahsettiğim gibi parkur sistemi temelde yer alan bir sistem. Oyunda karakterimiz otomatik olarak küçük kayaların ve çıkıntıların üzerinden atlayabilecek. Yani bizim ekstra bir çaba sarf etmemize gerek kalmayacak. Bunun dışında yine otomatik olarak küçük duvarlardan kendisi atlayacak ve gitmek istediğimiz yere kolaylıkla gidebileceğiz.
 
Forspoken, 24 Ocak 2023'te PlayStation 5 ve PC (Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden) için çıkacak. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1680880/Forspoken/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forspoken Platformlar: PC Geliştirici: Luminous Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler