Fortnite'ı Switch'te Oynamak için Abonelik Gerekmeyecek

17.09.2018 15:21 Gazali Çetinkaya

 
18 Eylül tarihinden itibaren Switch'te online oyun oynamak ücretli hale gelecek ancak bu durum tüm oyunlarda geçerli olmayacak gibi görünüyor.

Nintendo Switch Online servisinin sıkça sorulan sorular kısmında belirtilene göre, Fortnite gibi oyunlar abonelik gerektirmeden online olarak oynanabilecek.
 
Nintendo Switch Online Service FAQ 
 

18 Eylül 2018'den başlayarak, Splatoon 2, Mario Kart 8 Deluxe, ARMS ve Super Smash Bros. Ultimate dahil olmak üzere birçok birinci parti ve üçünü parti oyunun co-op veya rekabetçi online özelliklerini kullanmak için Nintendo Switch Online servisi aboneliği gerekecek."

Fortnite gibi bazı oyunlar Nintendo Switch üyeliği olmadan online oynanabilecek.

 
Fortnite dışında hangi oyunların ücretsiz olarak online oynanabileceği resmi olarak açıklanmış değil, muhtemelen sadece oynaması ücretsiz oyunlar için geçerli bir durum.

Nintendo Switch Online servisi 18 Eylül'de hizmet vermeye başlayacak. Sistemin detaylarına ve abonelik fiyatlarına buradaki haberden ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 31 Dk önce Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 4 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 7 Saat önce Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 8 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler