Forza Horizon 3 ve Audi Birleşimi Xbox One

26.09.2016 10:59 Gazali Çetinkaya

   Forza Horizon 3, 27 Eylül tarihinde kullanıcılarına sunulacak ve oyun herkes tarafından fazlasıyla bekleniyor. Hal böyle olunca Xbox Almanya, geçtiğimiz aylarda Xbox Fransa'nın Game of Thrones temalı Xbox One modeline benzer bir şekilde Forza Horizon 3 ve Audi temalı Xbox One modeli ile çıkageldi. 
 
   Fransada'ki Game of Thrones modeli gibi bu modeli Almanya'daki kullanıcıların kazanma şansı var. Paylaşılan görüntüye aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
   Forza Horizon 3 ise 27 Eylül tarihinde tüm Xbox One ve Windows 10 kullanıcıları için satışa sunulacak. Oyunun demosuna şu an Xbox One üzerinden ulaşabilirsiniz. PC için demonun oyun çıktıktan sonra gelmesi bekleniyor.  
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler