Forza Horizon 4 E3'te Tanıtılacak

11.04.2018 19:15 Gazali Çetinkaya

 
   Forza Horizon 4 yapım aşamasında ve E3 2018'de tanıtılacak.

   Xbox İspanya ve Portekiz sorumlusu Fernanda Delgado, Gamereactor'a yaptığı açıklamada bir sonraki Forza Horizon oyununun Haziran ayında gerçekleşecek E3 2018 etkinliğinde resmi olarak tanıtılacağını doğruladı. Fernanda Delgado bunun dışında herhangi bir bilgi vermedi.

   "Bir sonraki Forza Horizon'ın nerede geçeceğine dair birçok birçok spekülasyon var ve bu E3'te söyleyeceğimiz bir şey." dedi Fernanda Delgado.
 
   Playground Games'in geliştirmiş olduğu seri 2012'te Xbox 360 platformunda başladı ve bu nesilde Forza Horizon 2 ve Forza Horizon 3 olmak üzere iki Horizon oyunu gördük. Eğer Microsoft iki yılda bir çıkarma geleneğini bozmazsa muhtemelen "4" ismine sahip olacak bir sonraki Horizon oyunu bu yıl içinde çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Horizon 3 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Playground Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler