Forza Horizon Geliştiricisi Playground Games İkinci Stüdyosunu Açıyor

07.02.2017 17:09 Gazali Çetinkaya

 
 
   2010 yılında Royal Leamington Spa/İngiltere'de kurulan ve yarış oyunu serisi Forza Horizon ile tanıdığımız Playground Games ikinci stüdyosunu açıyor.
 
    Playground Games kurucusu ve kreatif direktörü Ralph Fulton'ın açıklamasına göre de stüdyonun "Project 2" kod adına sahip yeni oyunu açık dünya oyunu olacak ancak yarış oyunu türünde olmayacak.
 
   Ralph Fulton GamesIndustry.biz'e şu şekilde bir açıklama yaptı.
 
"Yeni bir stüdyo açmak birkaç yıldır bahsettiğimiz bir şeydi ancak aceleye getirmek istememiştik. Kendimizi farklı bir türde test etmemiz harika bir fırsat. Yıllar geçtikçe yarış oyunlarında oldukça iyi bir hale geldiğimize inanıyoruz. Her zaman daha iyi olmaya çalışabiliriz ancak kendimizi farklı bir türde kanıtlamak istiyoruz. Project 2'nin bir başka amacı da bunu yapmamıza imkan sunacak olmasıdır."
 
   Ek olarak Ralph Fulton kendisinin ve ekibinin Forza Horizon serisini terk etme gibi bir niyetinin olmadığını ve yarış oyunu da yapmaya devam edeceklerini söyledi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Horizon 3 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Playground Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler