Forza Motorsport 7'nin İlk Gün Yaması 50 GB

17.09.2017 22:02 Gazali Çetinkaya

 
   Geliştirici Turn 10 Studios, forzamotorsport.net üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte Forza Motorsport 7'nin ilk gün güncellemesi boyutunu ve toplam dosya boyutunu paylaştı.
 
   Turn 10 Studios tarafından yapılan açıklamaya göre, Forza Motorsport 7'in Blu-ray diski 45 GB boyutunda olacak ve oyunun çıkış günü geri kalan kısım yani 50 GB daha indirmeye sunulacak. Oyun çıkışında toplamda 95 GB sabit disk alanı gerektirecek.
 
   Turn 10 Studios, 
 
"The Xbox One game will be approximately 95 GB at launch. Just about 45 GB of that contained on the Blu-ray disc. The remainder will be available to download for free on September 29."
 

Rekabetçi yarışın tehlikesini ve güzelliğini sınırlarda yaşayın. HDR'de 60 fps ve gerçek 4K çözünürlükte muhteşem grafiklerin tadını çıkarın. Ferrarilerden, Lamborghinilerden ve Porschelerden oluşan şimdiye kadarki en fazla çeşidi içeren 700 Forzavista arabasını toplayın. Her yarıştığınızda değişen dinamik koşullara sahip 30 ünlü ortamın üstesinden gelin.

 
   Forza Motorsport 7'nin ultimate sürümü 29 Eylül'de, standart ve deluxe sürümleri ise 3 Ekim'de Xbox One ve Windows 10 PC için çıkacak. Oyunun demosu ise 19 Eylül tarihinden itibaren Xbox One ve Windows 10 PC üzerinde ulaşılabilir olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport 7 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 3 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler