Forza Motorsport Üç Popüler Özellik Olmadan Çıkış Yapacak

14.08.2023 19:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini Turn 10 ekibinin yayıncılığını ise Xbox Game Studios'un üstlendiği yarış oyunu Forza Motorsport için yeni bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre oyun popüler üç özellikten mahrum bir şekilde piyasaya sürülecek.
 
Forza Motorsport hangi özelliklere sahip olmadan çıkış yapacak?
 
 
 
Turn 10 ekibinin belirttiğine göre yarış oyunu Forza Motorsport çok oyunculu yarışlarda bölünmüş ekran desteği, yine çok oyunculu modlarda yapay zekaya karşı yarışma desteği ve seyirci modu olmadan oyuncuların karşısına çıkacak. Oyunun yaratıcı yönetmeni Chris Esaki, stüdyonun aldığı bu kararlar için çeşitli sebepleri olduğunu söyledi. 
 
Bölünmüş ekranlı çok oyunculu modun olmamasına ilişkin olarak Esaki, bunun stüdyonun grafik ve işleme motorundan kaynaklandığını aktardı. Esaki bölünmüş ekran özelliğini oyuna dahil etmenin şu aşamada gerçekten zor olduğunu vurguladı.
 
Çıkışıyla beraber mevcut olmayacak bu özelliklerin daha sonra güncelleme aracılığıyla eklenip eklenmeyeceğinden söz edilmedi. 
 
Forza Motorsport 10 Ekim'de Xbox Series ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport Platformlar: PC Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler