Forza Motorsport Çıkış Gününden Önce Korsana Yenik Düştü

07.10.2023 19:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Turn 10 ekibi tarafından geliştirilen yarış oyunu Forza Motorsport resmi olarak yayınlanmadan önce korsana yenik düştü. Kısa süre önce erken erişim olarak yayınlanan yarış oyunu tam olarak çıkışını gerçekleştirmeden önce kırıldı. Oyun 10 Ekim'de çıkış yapacak.
 
Oyunların çoğuna farklı sürümleri satın alarak erken erişebiliyorsunuz
 
 
 
Bildiğiniz üzere çoğu geliştirici / yayıncı ekip oyunlarını yayınlamadan önce birkaç sürümle beraber geliyor. Temel olarak Premium/Ultimate sürümleri ile gelen erken erişim durumu da burada ortaya çıkıyor. Bu sürümlerden birini almak için ekstra ödeme yapıyor ve akabinde oyuna erkenden erişebiliyorsunuz. Diğer oyuncular ise normal çıkış gününü bekliyor. 
 
Bu durum birçok oyunda mevcut. Nitekim son çıkan oyunlara bakacak olursak Lies of P, Starfield, Mortal Kombat 1 ve The Crew Motorfest'te bu durum geçerli olarak karşımıza çıkıyor.
 
Öte yandan Forza Motorsport'a bakacak olursak oyun 4 Ekim'de Erken Erişim olarak yayınlandı. Ardından 5 Ekim'de Razor1911, Microsoft Store sürümünü kırdı. Ancak bu sürümde kariyer modu etkin değildi. Şimdi ise "0xdeadc0de" kariyer modunun tamamını etkin hale getirdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport Platformlar: PC Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler