Free-to Play Oyunlar Steam'e Ayak Bastı

Son istatistiklere göre Steam, PC'deki dijital satış kaynakları arasında birinci olarak geliyor.
14.06.2011 22:06 Samet Konuksal


     Dijital oyun satışlarının öncü servisi Steam'de bugünden itibaren, ücretsiz oyunlar da indirilebilir olarak sunuluyor. Açılışı 5 oyunla yapan Valve, özel sürprizler için de düğmeye bastı.
 
     Geçtiğimiz haftalarda aylık ödemeli sistemden ücretsiz sisteme geçiş yapan Champions Online, Global Agenda'nın yanı sıra Spiral Knights, Forsaken World ve Alliance of Valiant Arms, Steam'in yeni servisinin açılış oyunları arasında yer alıyor.
 
     Yapılan açıklamalara göre bu anlaşmalı oyunlarda, Steam cüzdanınızdan micro-transaction olarak oyun içi eşyalar satın alabileceksiniz. Ayrıca, "F2P Game of the Day" kapsamındaki günlerde, belirlenen oyunlarda özel eşyalar kazanmak da sizin ellerinizde. "F2P Game of the Day" etkinliğinin ilk oyunu, yarın Spiral Knights, Pazar günü ise AvA olacak.
 
     Bunların yanı sıra Valve, yeni sisteminin basın duyurusuyla birlikte Steam'deki son kayıtlı kullanıcı sayısını da açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Steam'de, 30 milyondan fazla aktif kullanıcı bulunmakta. Sanırım, uzun çalışmalar sonrasında Steam, PC oyunculuğunu devamını sağlayan etkenlerin başında gelmeyi başardı.
 
      Steam'in anasayfasına buradan ulaşıp ücretsiz oyunları indirebilir ve "F2P Game of the Day" etkinliğini beklemeye başlayabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Global Agenda Platformlar: PC Geliştirici: Hi-Rez Studios Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: 1 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler