Hi-Rez Yeni Tribes Oyunu Üzerinde Çalışıyor

25.10.2010 12:38 Alkan Adakaner


 
    Global Agenda'nın geliştiricisi Hi-Rez Studios, Tribes'ın isim haklarını aldığını ve serinin yeni oyunu üzerinde çalışmalara başladığını açıkladı.

     Firma, her maçta 100'den fazla oyuncunun tamamen süreklilik arz eden bir dünyada ve çok büyük açık alanlara sahip haritalarda maçlar yapabileceğinin sözünü veriyor. Unreal Engine'i kullanacak olan oyunun Alpha testlerine 2011 yılının ilk dönemlerinde başlanacak.

     Ünlü online savaş oyunu Tribes'ı en son 2004 yılında Vengeance adlı oyunuyla görme şansı yakalamıştık. Yeni oyun da en erken 2012 yılında çıkacak gibi görünüyor.

kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Global Agenda Platformlar: PC Geliştirici: Hi-Rez Studios Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: 1 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 2 Dk önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 18 Dk önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler