Frictional: "Amnesia Playstation 4'e Çıkabilir"

12.10.2013 08:18 Alkan Adakaner


    Yeni korku oyunu SOMA'yı PC ve Playstation 4 için duyuran Frictional Games'in Sony'nin yeni nesil konsoluyla ilgili planları bu oyunla sınırlı değil. Daha önce PC için piyasaya çıkan Amnesia, Playstation 4'e çıkabilir.
 
     Stüdyonun yaratıcı yönetmenlerinden Thomas Grip'in açıklamalarına göre Amnesia'yı PS4'e çıkarmak için imkanlar araştırılıyor. Buna karşın şu an kesin bir açıklama yapılamazmış. Muhtemelen Sony destek verdiği takdirde bu oyun da PS4'e gelebilir.

    Serinin ilk oyunu Amnesia: The Dark Descent 2010 yılında piyasaya çıkmıştı, The Chinese Room tarafından hazırlanan Amnesia: A Machine for Pigs ise kısa bir süre önce yayınlandı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler