Friday The 13th: Killer Puzzle Lisans Engeline Takıldı: Oyun Tüm Platformlardan Kaldırılacak

16.01.2023 12:36 Mehmet Tandoğan

 
Blue Wizard Digital tarafından geliştirilen ve 2018 yılı içerisinde yayınlanan oynaması ücretsiz korku temalı bulmaca macera oyunu Friday the 13th: Killer Puzzle, lisanslama sorunları ile karşı karşıya. Korku serisi Friday The 13th içerisinde farklı bir yapıya ve yere sahip olan bu yapım lisans sorunları nedeniyle 23 Ocak'ta desteklenen tüm platformlardan kaldırılacak.
 
Oyunu satın alanlar oynamaya devam edecek
 
 
 
23 Ocak'ta tüm platformlardan kaldırılması planlanan oyunun arkasındaki geliştirici ekip, oyunu satın alan ve uygulama içi satın alım yapan oyuncular için güvence veriyor. Bu doğrultuda ekip oyunu satın alan oyuncuların oynamaya devam edebileceğini, uygulama içi satın alım yapanların da aldığı içeriğe erişim sağlayabileceğini bildiriyor. 
 
Friday the 13th: Killer Puzzle'da biz oyuncular kurbanlarımızı uzayın ücra köşeleri de dahil olmak üzere pek çok yerde alt edebiliyoruz. Bir yandan kurbanları ararken diğer yandan da karşımıza çıkan çeşitli bulmacaları çözmek zorunda kalıyoruz. Oyun içerisinde yeni silahların kilidini açabileceğimiz bir sistem yer alıyor ve 150'den fazla bölüm bulunuyor. Bu oyunda ikonik katil Jason Voorhees rolüne bürünüyoruz.
 
- Steam sayfası

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Friday the 13th Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler