Friday The 13th'in Yeni Güncellemesi Çıktı

13.10.2017 15:50 Tunahan Safdır

 
     Friday the 13th'in PlayStation 4 ve Xbox One için kutulu sürümlerinin çıkışının bir gün öncesinde yapımcı IllFonic oyun için yeni bir güncelleme yayınladı.
 
     Oyuna yeni bir harita da dahil olmak üzere yeni içerikler getiren güncelleme Jason ve karakterlerin animasyonlarında, ara sahne geçişlerinde, izleyici modunda, araç animasyonlarında, kullanıcı arayüzünde, intro seslerinde ve eşleştirme sisteminde irili ufaklı pek çok hatayı düzeltiyor.
 
     Jarvis'in evi etrafında konumlandırılan yeni haritayla birlikte Mitch Floyd isimli oynanabilir yeni bir karakter ve Jason 4 oyuna ekleniyor. Mitch Floyd 24, Jason 4 ise 44. seviyede açılıyor.
 
     PC, PlayStation 4 ve Xbox One üzerinde erişilebilir durumda olan oyunun kutulu sürümleri PlayStation 4 ve Xbox One için bugünden itibaren satışa çıktı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Friday the 13th Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 2 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler