FromSoftware'in yeni oyunu Armored Core 6'nın fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı!

29.04.2023 13:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici FromSoftware, nişancı aksiyon Armored Core VI: Fires of Rubicon'un 25 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyunun ayrıca fiziksel sürümleri de satışa sunulacak. Fiziksel sürümler arasında Standart, Koleksiyon ve Premium yer alyor. Fiziksel sürümlerin ön siparişleri şu anda mevcut.
 
FromSoftware'in yeni oyunu geliyor
 
 
 
Bloodborne veya Elden Ring gibi oyunların geliştiricisi FromSoftware tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Armored Core VI, gelecek temalı bir yapıyı bizlere aktaracak. Serinin özelliklerini temel alan bu altıncı oyun içerisinde yeni bir hikaye, yeni bölgeler ve aksiyon unsurları yer alacak.
 
Robotların bulunduğu oyun içerisinde oyuncular, kendi mekalarını girdiği savaşlarda kontrol edebilecek. Bu mekalarla beraber hem karada hem de havada ilerleyebilecek. Çok yönlü bir savaş deneyimi bizlere aktarılacak.
 
Oyunun Steam'de ön sipariş fiyatı 899,00 TL, Deluxe Edition ise 1.049,00 TL. Diğer taraftan PlayStation ve Xbox mağazasında oyun 1.049,00 TL, Deluxe Edition ise 1.199,00 TL. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Armored Core 5 Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: TPS Çıkış Tarihi: 23 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler