From Dust Sabit İnternet Bağlantısı İstemeyecek

From Dust'ın Xbox 360 sürümü yüksek puanlar almıştı
05.08.2011 11:32 Alkan Adakaner


     Daha önceki bir haberimizde Ubisoft'un Tanrıcılık oyunu From Dust'ın sabit internet bağlantısı isteyeceğini Steam'deki bilgilere dayanarak bildirmiştik. Ubisoft yetkilileri ise oyuncuları sevindirecek farklı bir açıklama yaptı.
 
     Yapılan açıklamaya göre 17 Ağustos'ta PC için piyasaya çıkacak olan oyun sabit internet bağlantısı istemeyecek. Yani DRM sisteminin işkencesinden en azından bu oyunda kurtulacağız. 
 
     Buna karşın yine bir Ubisoft oyunu olan Driver: San Francisco'nun sabit internet bağlantısı isteyeceğini de hatırlatalım. Ubisoft'un DRM'den en azından kısa sürede vazgeçmeyeceğini düşünüyoruz, çünkü bir süre önce yetkililer bu sistemin başarılı olduğunu ve korsan oyunu azalttığını açıklamışlardı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
From Dust Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 17 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 2 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 2 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 3 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 4 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler