From Dust XBL Satışları Beklentilerin Üstünde

From Dust, otoriteler tarafından olumlu karşılanıyor.
04.08.2011 21:54 Levent Polater

 
    Ubisoft'tan alınan bilgilere göre Tanrıcılık simulasyonu From Dust, Ubisoft'un Xbox Live'e çıkardığı dijital oyunlar arasında şimdiye dek ilk gününde en çok satan oyun oldu.
 
    Ubisoft'un Xbox Live için çıkardığı ilk günkü dijital oyun satış ortalamalarına nazaran %45 daha fazla sattığı belirtilen oyun, Ubisoft'un en çok satan Xbox Live dijital oyunu olabilir mi? Bunu yine zaman gösterecek.
 
    Xbox Live'e 27 Temmuz'da çıkan oyun 1 haftasını doldurdu. PC sürümü 17 Ağustos'ta sınırsız bağlantı şartıyla piyasada olacak. PS3 sürümü için ise Eylül bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
From Dust Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 17 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 2 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 1 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler