From Dust'tan Müthiş Görüntüler

From Dust, daha şimdiden etkileyici görünüyor.
09.07.2011 17:11 Levent Polater

 
    From Dust için birbirinden fantastik yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Oyunun atmosfer olarak ne kadar güçlü kalacağını açıkca gösteren bu ekran görüntülerini alt kısımda görebilirsiniz.
 
     Daha önceki tanıtım videosunda yapımcı ekibin Volkan fotoğrafları çektiğini öğrenmiştik. Şimdi bu fotoğrafların oyuna nasıl yansıtıldğını da görme şansını elde ediyoruz. Gerçek ile fantastik dünyayı bir araya getirmeyi başaran oyunun Sand box türüne büyük yenilik getireceği düşünülüyor.
 
     Bu yaz PSN, Xbox Live ve PC için çıkışını yapacak From Dust için beklentiler büyük. Görüntüler daha önce de dediğim gibi hemen aşağıda.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
From Dust Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 17 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler