Front Mission: Evolved'da MGS İzleri

25.07.2010 13:23 Levent Polater

 
    Square Enix'in Final Fantasy Tactics ile birlikte en popüer strateji-RPG serilerinden biri olan Front Mission, yeni halkası Evolved ile çok büyük merak uyandırıyor. Mecha'lar ile futuristik savaşlarda yer aldığımız oyunda mech'lerimizi modifiye yapma ve interaktif savaş ekranı gibi özellikler önceki oyunlarda çok beğenilmişti.
 
    Yeni neslin ilk Front Mission'ı olacak olan Evolved için yeni yayınlanan trailer'da oyundaki modifiye işlemlerinde mecha'larımıza Metal Gear Solid çıkartmaları yapıştırabildiğimiz görülüyor. Son zamanlarda Square Enix ile yakın ilişkiler kuran Hideo Kojima, bu oyuna da küçük bir imzasını bırakmadan rahat edememiş anlaşılan.  
 
    Oyundan bir haber olanlar, Metal Gear Solid lafı geçince sakın bu oyunun gizlenerek ilerlenilen bir oyun olduğu düşüncesine kapılmasınlar, Front Mission'da direk aksiyonun içindeyiz.
 
    14 Eylül'de çıkışını yapacak oyunun bahsi geçen trailer'ına aşağıdan göz atabilirsiniz. 
 


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Front Mission Evolved Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Double Helix Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: TPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler