Furious Revenge of Bolo 6 Temmuz'da Erken Erişim'e Açılıyor

03.07.2021 10:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Dnovel ve FreeAnimals_Software ve yayıncı Dnovel tarafından 6 Temmuz'da erken erişime açılacak olan Furious Revenge of Bolo, 2D bir macera platform oyunudur. Oyunda temel amaç ana soruların cevaplarını bulmak ve yalnız Bolo'nun hikayesini öğrenmek.
 
Oyun hakkında
 
Bolo'nun öfkeli intikamı oyununda, kahramanın kişisel deneyimleriyle dokunaklı ve büyüleyici bir hikaye öğreneceksiniz. Oyunun olaylar gizemli, kıyamet sonrasında gelecekte gerçekleşir. Hayatta kalan insanlar, köpeğiyle şehirden uzakta yaşayan ana karakterimiz gibi, uygarlıktan mümkün olduğunca uzaklaşmayı tercih ettiler. 
 
Bolo evi terk etmeye karar verdiğinde oyunun ana olaylar, gece arkanı, hırsız eve girer. Ve sonra ne olduğunu öğrenmek zorunda.

Oyun özellikleri:

- Kasvetli minimalist tarzı.
- Ana karakterin akıl yürütme.
- Gizemli rakipler çekim.
- Dokunaklı bir hikaye. 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler