Futbolist Katıldığı Turnuvaları Başarıyla Tamamlandı!

26.08.2019 23:30 Hamit Can Sayılgan

 
     Futbolist takım oyuncuları Saksham "Saksham" Rattan ve Agit "AgitPower" Katılmış, katılmış oldukları FIFA turnuvalarını şampiyon olarak tamamlandı.
 
     Online olarak düzenlenen elemeleri geçip, Fas Esports Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Saksham "Saksham" Rattan, Malezya'nın Shah Alam Stadyumu'nda düzenlenen turnuvayı birinci olarak tamamladı ve uluslararası düzeyde kupa kazanan ikinci Hintli oyuncu oldu. Montreal Impact Espor tarafından Kanada'da düzenlenen FIFA turnuvasına katılan Agit "AgitPower" Katılmış turnuvada tüm rakiplerini yenerek kupayı ve 2500 dolar para ödülünü kazandı. Böylelikle Futbolist, FIFA elektronik spor başarılarına iki yeni kupayı daha ekledi.
 
     2018 senesinde FIFA’da Türkiye Şampiyonluğunun yanında Balkan Şampiyonu da olan, dünya play-offlarına Türkiye’den ilk kez katılmaya hak kazanan Futbolist, 2019 senesinde A1 Gaming League şampiyonluğuna ek olarak FIFA eClub World Cup turnuvasında da Türkiye'yi temsil eden tek takım olarak dünya üçüncüsü oldu. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 19 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 7 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler