GGcUp Türkiye Heyecanında Bu Hafta

25.02.2012 23:09 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz haftasonu alt liglerdeki oyuncuların yarıştığı Oscar ayağından sonra GGcUpTürkiye'de bu hafta sonu üst liglerin oyuncuları kozlarını paylaşacak.

     Starcraftturkiye.com tarafından düzenlenen GGcUpTürkiye; Türk oyuncuların yeteneklerini gösterebilmesi ve kendilerini geliştirebilmesi için yeni bir ortam sunuyor. Lig seviyelerine göre iki ayak üzerinden yapılan turnuvada, Bronze, Silver, Gold ve Platinum seviyesindeki oyuncular Oscar ayağında, Diamond, Masters ve Grandmasters seviyesindeki oyuncularda Senior ayağında nefes kesen bir mücadele sergiliyor.

     Geçtiğimiz gün sona eren Oscar ayağında Ahmet Ali "Fabl" Batı şampiyon oldu ve Tt eSPORTS Mouse Black Element ödülünü kazanmayı başardı.

     25 Şubat cumartesi başlayacak olan Senior ayağında ise ödüller çok daha çekici. Birincinin "GIGABYTEX79-UD3, Tt eSPORTS MEKA G1 keyboard, Tt eSPORTS Mouse Black Element, Tt eSPORTS Mouse pad Ladon, Tt eSPORTS Shock ve birde Football Manager 2012 (PC)" ödüllerini kazanacağı turnuvaya GGcUpTürkiye adresinden takip edebilir veya kendinize güveniyorsanız turnuvaya katılarak ödüller için yarışabilirsiniz.
 
-Basın Bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 1 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler