GOG Yeni Bir Oyunu Daha Ücretsiz Veriyor

05.09.2023 13:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Oyun platformu GOG, "Sonbahar İndirimi" kapsamında bir başka oyunu daha ücretsiz dağıtıyor. Geçtiğimiz gün King's Bounty: The Legend oyununu ücretsiz veren platformda artık Ghost Master oyunu ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor. Oyunu 7 Eylül tarihine kadar GOG kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
Ghost Master
 
 
 
Gravenville kasabasında yer aldığımız oyunda korkunç ruhlarla beraber ilerliyoruz. Oyunda vatandaşların aklını başından alan ruhlar, kötü hayaletler, ölüm perilerini ve sinsi gremlinler yer alıyor. Bunları komuta etmek ve insanları korkutmak bizim elimizde.
 
Ghost Master dünyasında, strateji, macera ve kaynak yönetimi unsurları yer alıyor. Birçok türün harmanlandığı yapımda aynı zamanda bulmaca çözebiliyor ve gizemli olayları keşfedebiliyoruz.
 
- GOG sayfası

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GOG Platformlar: PC Geliştirici: GOG Dağıtıcısı: GOG Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 5 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 6 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler