GOW: Ghost of Sparta İçin Özel Tasarım PSP

18.06.2010 17:11 Alkan Adakaner

 
 
     Santa Monica Studios tarafından geliştirilen ve ilk oyuniçi videolarına bakarak serinin diğer oyunlarını aratmayacağını düşündüğümüz God of War: Ghost of Sparta için Sony bir Bundle paket düşünüyor.
 
     Bu paketteki PSP de doğal olarak en azından renkleriyle bir farklılık arz edecek.  VG247 ekibine yine Sony'den gelen bir dosyanın içinden yukarıda görebileceğiniz kırmızı ve siyah renkli (öfke ve karanlığın renkleri diyebilir miyiz?) PSP'nin fotoğrafları çıkmış.
 
     Sony bu tasarımın her ne kadar Ghost of Sparta için hazırlanacak paketin bir parçası olduğunu resmi olarak onaylamasa da VG247 ekibi öyle düşünüyor. Bence de oldukça başarılı bir tasarım ve God of War'a da oldukça uyuyor.
 
     God of War: Ghost of Sparta'nın 15 dakikalık oynanış videosuna buradan ulaşabilirsiniz.Oldukça başarılı görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War: Ghost of Sparta Platformlar: PSP Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler