GR: Future Soldier, Arctic Strike DLC'si Ertelendi

30.06.2012 10:31 Tunahan Başol


     Ubisoft'un Ghost Recon: Future Soldier için duyurduğu ilk indirilebilir içerik olan Arctic Strike, yapılan bir açıklama ile ertelendi.
 
     Orijinal çıkış tarihi 3 Temmuz olan Arctic Strike'ın çıkışı, temmuzun ayının sonlarına ertelendi. Ertelenmenin nedeni olarak ise "cila" işlemleri gösterilmiş. Yani bu sürede, oyuna eklenecek olan harita ve silahlar için son rütuşlar atılacak.
 
     "Biz içerikleri daha fazla cilalamak için ekstradan küçük bir miktar zaman almaya karar verdik. Paket temmuz ayına sonlarında yayımlanacak, kesin çıkış tarihi ise yakında." ifadesini kullanan Ubisoft, son dönemlerde aldığı erteleme kararlarıyla oyuncuların sabırlarını zorluyor.
 
     Arctic Strike oyuna sayısı tam belli olmamış miktarda çoklu oyuncu haritası, bir adet "Guerilla Mod" haritası, 6 yeni silah ve yeni bi çoklu oyuncu modu ekleyecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon : Future Soldier Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler