GR: Future Soldier'ın Kısa Filmi Yayımlandı

03.05.2012 19:59 Tunahan Başol


     Ubisoft'un Ghost Recon: Future Soldier için hazırladığı Ghost Recon Alpha adlı Live Action tanıtım videosunun bugün yayınlanacağı söylenmişti. Söylenen gibi de oldu, Ubisoft bu aksiyon dolu videoyu gösterime sundu.
 
     Video boyunca bizlere geleceğin askerlerini gösteren tanıtım videosunda, yine geleceğe ait olan robotlar, araçlar ve iletişim sistemlerini görebiliyoruz. Ayrıca videoda göreceğiniz fabrika alanı, oyunun çoklu oyuncu moduna harita olarak eklenmiş durumda ve bu küçük bir detay olsa da insanların ilgisini çekmeyi başarıyor. Video boyunca karşınıza çıkacak olan gizli kodları takip ederek, Ghost Recon: Future Soldier'da bulunacak özel bir silahın kilidini de bu video sayesinde açabilirsiniz.
 
     Ghost Recon: Future Soldier'ın bu ayın 25'inde PS3 ve Xbox 360 için, 15 Haziran'da da PC için çıkacağını hatırlatalım ve videoya buradan ulaşabileceğinizi belirtelim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon : Future Soldier Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler