GSC Kapanıyor mu? STALKER 2 İptal mi?

12.12.2011 18:15 Samet Konuksal


     Takipçilerimizin hatırlayacağı üzere geçtiğimiz günlerde S.T.A.L.K.E.R. 2'nin iptal olduğu ve yapımcısı GSC'nin kapandığı yönünde bir iddia ortaya çıkmıştı. GSC'de çalışmayan ancak firmanın CEO'sunun yakın arkadaşından çıkan bu iddia hakkında açıklama bugün geldi.
 
     Firmanın Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre GSC'deki işler gerçekten de karışık gözüküyor. Yayınlanan açıklamada ekip, "Devam etmek için elimizden geleni yapacağız. Ancak malesef şuan için hiçbir şey kesin değil." şeklinde bir yazı paylaştı.
 
     Bakalım büyük bir hayran kitlesini elinde barındıran S.T.A.L.K.E.R.'ın yapımcısı Ukraynalı GSC'nin bu süreç sonrasındaki durumu ne olacak? Birlikte göreceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
S.T.A.L.K.E.R. 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: GSC Game World Dağıtıcısı: GSC Game World Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 14 Dk önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler