GTA 4 ile 1.5 Saatlik Film Yaptılar

11.01.2011 12:48 Ersin Kılıç


     "Denizden babam çıksa yerim" diye bir laf vardır hani. Oyuncular içinde "Bu firmadan hangi oyun çıksa oynarım" örneğine en çok uyan firmaların başında Rockstar Games geliyor. Son olarak Red Dead Redemption ile bizi vahşi batıya sürükleyen firma özellikle GTA 4 ile bu nesile de damga vurmayı başarmıştı.
 
     Biz fellik fellik GTA V'in duyurusunu bekleyip, çıkan her dedikodu ile heyecanlanaduralım GTA serisinin fanları ise boş duracak gibi gözükmüyor. Hatırlarsanız daha önce yaptığımız haberlerde de GTA 4 ile yapılan bir çok kısa film çalışmasına yer vermiştik. Bu çalışmaların başında ise Heavy Rain elementleri ile oluşturulan Heavy Rain in Liberty City geliyordu. 20'şer dakikalık bir kaç bölüm haline çıkan seride, Heavy Rain hikayesini Niko'nun gözünden izlemiştik.
 
     GTA 4 hayranları bu sefer ise çok daha büyük bir projeye imza atmış. ilk olarak 2009 yılı sonunda tanıtım videosu ile karşımıza çıkan ve GTA 4 ile yapılan the Trashmaster filmi tamamlanmış. Tam 1 saat 28 dakika uzunluğundaki bu filmin yapımında büyük uğraşların olduğu belli. Gerek kamera açıları gerekse de sunum ile oldukça başarılı bir işe imza atılmış.
 
     Mathieu Weschler adlı oyun severin yaklaşık iki yılda tamamladığı bu eğlenceli yapımı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto IV Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 1 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 2 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 2 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler