GTA 5: Los Santos Çöl Oluyor!

02.02.2014 10:34 Samet Basri Taşlı


     Geçtiğimiz hafta bütün şehri sular altında bırakan ilginç bir Grand Theft Auto 5 modunu sizlere duyurmuştuk. Görünüşe göre birisi sulardan sıkılmış ve okyanuslar olmadan Los Santos'un daha ilginç bir yer olacağına karar vermiş.
 
      Niye suyu kaldırmak isteyeceğinize emin değil misiniz? Su altı gezintisini oldukça kolaylaştırıyor desek? Okyanusun derinliklerinde gizli olan bazı süprizleri daha rahat bulabiliyorsunuz. Ayrıca koskoca bir motorsiklet pisti ortaya çıkıyor. ATV veya arazi motoru ile çeşitli eğlenceler yaratmak mümkün. Bunları videoda da görebiliyorsunuz. (Arazi motoru ile çekilen videoda karakter modellemesi olarak striptizci karakter kullanılıyor. Bu yüzden izlemeden önce uyarıyoruz)
 
     Yine belirtmek gerekiyor, bu mod jailbreak ile kırılmış bir PS3 üzerinden oynanabiliyor. Yani yine sadece seyretmemiz için keyifli bir video olarak kalacak.  Yine de PC versiyonu çıktığında görebileceğimiz modlar için güzel bir fikir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 10 Dk önce Silent Hill Yaratıcısının Yeni Oyunu Slitterhead'in Detayları Sızdırıldı! 11 Saat önce EA FC 24 Rakibi UFL'den Yeni Detaylar: Türkçe Spiker Nasıl? 07 Haziran Amazon'un Sunduğu MMO Oyunu New World Konsollara Gelebilir 07 Haziran VCT 2024 Masters Şanghay'da İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 07 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler