GTA 5 ile İlgili Bir İpucu Daha

Gilbert Gottfried
21.03.2011 14:12 Gökhan Yılmaz

 
     Grand Theft Auto 5'in geliştirildiğine dair resmi bir açıklama gelmese de Rockstar North'un bu oyun üzerinde çalıştığı düşünülüyor. Bu söylentileri güçlendiren yeni bir gelişme meydana geldi. Amerikalı aktör ve komedyen Gilbert Gottfried, Twitter üzerinden "Kendimi Grand Theft Auto 5'in ana karakterini seslendirirken buldum!" şeklinde bir açıklama yaptı.
 
     Bu Twitter mesajı kısa bir süre sonra silindi. Rockstar North'un bu durum üzerine yaptığı yorum ise sadece bu resim oldu.
 
     Elbette GTA 5'in varlığına dair kanıtlar bundan ibaret değil. Geçtiğimiz günlerde bir başka aktörün CV'sinde GTA 5'i belirmesine ve GTA için alındığı düşünülen web adreslerine rastlamıştık.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 4 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 4 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler