GTA 5'in Senaryo DLC'sinde Franklin'in Olacağı Kesinleşti

18.12.2014 11:21 Alkan Adakaner


    Daha önce Rockstar Games'in de onayladığı gibi Grand Theft Auto V'in senaryosu yeni indirilebilir içeriklerle devam edecek. Şimdi bu durum Franklin'in aktörü Shawn Fonteno tarafından da onaylandı.
 
     Fentano ilk amacının Grand Theft Auto V'in indirilebilir içeriğindeki rolünü bitirmek olduğunu söylüyor. Yani senaryo için gelecek indirilebilir içerikte Franklin'in olacağı kesinleşti. Henüz Rockstar bu indirilebilir içeriklerin detaylarını vermedi. Yani hangi karakteri yöneteceğimizi bilemiyoruz. Kim bilir belki her indirilebilir içerikte tek bir karakteri yönetebilir ya da üçününün birden kontrolünü ele alabiliriz.
 
   Rockstar Games'in şu sıralar Grand Theft Auto Online'ın Heists görevleri üzerinde sıkı bir şekilde çalıştığını belirtelim. Muhtemelen senaryo için hazırlanan indirilebilir içerik 2015'in başında çıkacak olan Heists içeriğinden sonra yayınlanacaktır.

Uyarı: Yorumlarda lütfen Spoiler niteliğinde bilgileri yazmayın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler